Nasıl sipariş verebilirim?
Sitemize üye olarak yada üyeliksiz devam et butonunu tıklayarak sipariş oluşturabilirsiniz.
Beğendiğiniz ürünü alışveriş sepetinize ekleyiniz. Bu sayfa üzerinde  “Alışverişe Devam Et” sekmesine tıklayarak satın alma aşamasına gelmeden alışverişinize devam  edebilirsiniz.
İstediğiniz ürünleri seçtikten sonra, “Siparişi Tamamla” butonuna tıkladığınızda “Fatura Adresi Bilgisi” ekranına gelirsiniz.
Adres bilgilerini doldurduktan sonra “Kaydet” butonu ile “Teslimat Adresi” tercihinizi seçiniz.
 “Siparişi Tamamla” butonuna bastığınızda ödeme bilgileri ekranına ulaşırsınız. Burada size sunulan ödeme tercihlerinden size uygun olanı seçiniz. 
Eğer kredi kartı / banka kartı ile ödeme yapacaksanız, kart bilgilerinizin girişiniz sağlayınız. Taksitlendirme talep ediyorsanız size sunulacak kart ve taksit seçeneklerinden birini seçmeniz gerekmektedir.
Havale ile  ödeme yapacaksanız, “Havale/ EFT” butonuna tıklayınız ve açılan ekranda size sunulan bankalardan birini seçerek hesap numarasını not ediniz.
Ödeme seçiminizi yaptıktan sonra “Siparişi Tamamla”  butonunu tıklayarak  siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Açılan yeni sayfada sistem tarafından size bir sipariş numarası verilecektir. Daha sonra oluşturduğunuz siparişi ana sayfada sağ üst köşesinde göreceğiniz “Siparişler” sekmesinden ya da hesabım menüsünün hemen altındaki “Siparişler” alanından takip edebilirsiniz.
 
Siparişim ne zaman teslim edilir?
Siparişleriniz aynı gün yada sonraki gün içerisinde kargoya teslim edilir. Anlaşmalı kargo ile gönderim sağlanır. 
 
Kargodan ürünü teslim alırken ne yapmam gerekiyor?
Ürün/hizmetinizi "hasarlı" ya da ambalajı "deforme" olup olmadığı ve ürünün faturası olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. "Hasar" ya da ambalajda "deforme" yoksa faturası ile birlikte teslim alabilirsiniz.
 
Kargo ürün teslimat sırasında siparişim hasarlı getirdi. Ne yapmalıyım?
Ürününüzü teslim alırken kontrol etmenizi ve üründe fark edebileceğiniz bir hasar olup olmadığını kargo görevlisi yanında tespit etmenizi özellikle öneririz. Eğer bu aşamada bir tespitte bulunursanız kargo görevlisine “Hasar Tespit Tutanağı” hazırlatmanızı ve ürünü teslim almadan aynı kargo ile geri göndermenizi rica ederiz.
 
Üründe hasar olduğunu kargodan ürünü teslim aldıktan sonra fark ettim, ne yapmalıyım?
Kargo Hasar Tespit Tutanağı" olmadan teslim alınan ürün/hizmetteki hasar/deformasyon firmamız sorumluluğunda değildir.

 
Yanlış ürün geldi , Ne yapmalıyım?
Siparişini verdiğiniz ürün yerine faturanızda yazan ve koliden çıkan ürün birbirinden farklı ise ürününüzle ilgili yaşadığınız sorunlar için, firmamıza telefondan ulaşım sağlayınız.
Ürününüz firmamız tarafından teslim alındıktan sonra ambalajı kontrol edilerek, incelenmek üzere işleme alınır. Yapılan inceleme sonrasında doğru ürün değişimi yapılarak ürün adresinize yeniden gönderilir. 
 

Duvar kağıları çeşitleri nelerdir?Duvar kağıtları, içeriklerine göre Vinyl, Kağıt  ve Tekstil içerikli olarak değişmektedir. Bu çeşitler duvar kağıdının türüne göre yüzeyinde veya tabanında kullanılmaktadır.

 

Kaç rulo duvar kağıdı kullanmam gerekiyor?

 Duvar kağıdı kaplanacak duvarın uzunluğunu (veya odanın çevresini) ve duvarın yerden yüksekliğini ölçün, iki ölçümün çarpımında toplam m2 yi buluruz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

 

Duvar kağıdı tutkalının hazırlanması,

Yapıştırılacak duvar kağıdı rulosuna göre, temiz bir kovaya su konulur.  Bir yandan su karıştırılarak diğer taraftan tutkal yavaş yavaş suyun içine serpiştirilerek dökülür.(pütür pütür  olmaması için) ve bir süre karıştırılır. Duvar kağıdı tutkalın en iyi yapışması için gerekli olan boza kıvamıdır.

 

 Zemin temizliği,

Duvar Kağıdı uygulanacak zeminin temiz, kuru ve mümkünse pürüzsüz olması gerekmektedir. Aşırı pütürlü ise alçı sıva çekilip zımparalanması gerekmektedir.

 

Duvar kağıdının kesilmesi.

Duvar yüksekliği ölçülüp, uygun ebatlarda kesilir.

 

Tutkalın sürülmesi,

Kesilmiş olan duvar kağıdı boylarının arka yüzeylerine 1 kat bolca duvar kağıdı tutkalı sürülür, önce ikiye sonra dörde katlanır. (temiz yüzeyler dışa gelecek şekilde)

  

Duvar kağıdı yapıştırılması,

Tutkallanmış ve katlanmış olan duvar kağıtları 5-10 dakika sonra açılır ve bir ucundan duvara yapıştırılır.

 

Duvar kağıdının kullanım ömrü ne kadardır?

Ürün cinslerine göre yaklaşık olarak 20 yıldır. 

 

Saten ve silikonlu boya üzerine duvar kağıdı uygulaması yaptırabilir miyiz?

Saten ve silikonlu boya üzerine duvar kağıdı uygulaması yaptırabilirsiniz fakat duvara dönüşüm astarı sürülmesi gereklidir.

Duvar yeni alçılanmış ve hiç boyanmamış ise polizolan astar sürülmelidir.

 

Duvar kağıdı ıslak bezle silinebilir mi?   

Duvar kağıdınızın üzerinde yazan talimatlara göre duvar kağıdınızı silebilir hatta bazı ürünleri hem silebilir hem de sabunlu su ile fırça yardımıyla veya sünger yardımı ile temizleyebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR